Boek nu! +32(0)474-67 79 18 | info@koendesmet.be

Dina Rodrigues

Dina Rodrigues is een Portugese zangeres geboren in Nazaré. Reeds op zeer jonge leeftijd was Dina gepassioneerd door muziek. Ze volgde populaire zang en kwam langs deze weg terecht bij de groep “Hoje Canto Eu” wat betekent “Vandaag Zing Ik”. Met deze groep kon ze werken voor radio Benedita en deed zo veel ervaring op.

In 2001 verhuisde Rodrigues naar België. Hier besloot ze zich in te schrijven in de popacademie voor een stage zanglessen, expressie en dans.

In 2006 kwam ze via een auditie bij RCP Musicproductions uit Roeselare terecht. Hetzelfde jaar kwam haar eerste single op de markt ‘Uma Casa Portuguesa’

In oktober van 2006 werd ze uitgenodigd te Fatima voor het 14de Gala van radio Central FM, ze was een van de genomineerden voor een award en won deze voor beste nieuwkomer van 2006 in Portugal. De show kwam op de nationale televisie van Portugal.
Vanaf dan toert ze succesvol door heel Vlaanderen en doet heel veel naambekendheid en ervaring op.

In 2018 komt haar eerste album uit ‘Sou Feliz’ op het Pure Entertainment label. De plaat komt uit in Portugal en in België en bezorgt haar meteen ook een platencontract in Portugal.

Haar producties liggen in handen van Patrick Hamilton en worden opgenomen in The Globe Recording Studios. 

In 2020 tekent ze een exclusiviteitscontract bij Koen De Smet Entertainment die zowel haar management als boekingen verzorgen.

BOEKING AANVRAGEN

DATUM & GEWENSTE UUR

DATUM*
UUR*
MINUTEN*

PLAATS/LOCATIE*

CONTACTGEGEVENS

VOORNAAM*
ACHTERNAAM*
BEDRIJF

TELEFOON*
E-MAILADRES*

OPMERKING

Ik ga akkoord met het verwerken van de verstrekte persoonsgegevens. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens ons privacybeleid.