Boek nu! +32(0)474-67 79 18 | info@koendesmet.be

Buurman


Buurman bracht sinds 2008 drie albums uit (‘Rocky Komt Altijd Terug’, ‘Mount Everest’, ‘De Kus In Ruil Voor Een Koninkrijk’) en scoorde radiohits met ‘London Stansted’, ‘God, Ik en Marjon’, ‘Zoals Koffie Hoort Bij Opstaan’, …
De band was in 2015 de centrale gast van Nekka-Nacht in een bomvolle Lotto Arena. Voor de opnames van hun nieuwste album ‘Dans & Dwaal’, dat verscheen in september 2017, gingen Geert Verdickt & co in zee met producer Jeroen Swinnen, de man achter o.a. Novastar, Daan en Vive La Fête.

Op 19 oktober stelde Buurman het nieuwe album ‘Dans & Dwaal’ voor in een uitverkochte Ancienne Belgique Club in Brussel.

De nieuwe plaat ‘Dans & Dwaal’ van Buurman is kleurrijk en vol contrast. Een bol van vurigheid tijdens het releaseconcert in de uitverkochte AB. Maar naast het dansen blijft Buurman ook trouw aan het dwalen en aan het theaterplush. De films die je ziet als je je ogen sluit.

BOEKING AANVRAGEN

DATUM & GEWENSTE UUR

DATUM*
UUR*
MINUTEN*

PLAATS/LOCATIE*

CONTACTGEGEVENS

VOORNAAM*
ACHTERNAAM*
BEDRIJF

TELEFOON*
E-MAILADRES*

OPMERKING

Ik ga akkoord met het verwerken van de verstrekte persoonsgegevens. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens ons privacybeleid.