Boek nu! +32(0)474-67 79 18 | info@koendesmet.be

Café Flamand


PETER VAN DE VEIRE & MIGUEL WIELS EN GASTEN

50 jaar geleden stond Bobbejaan Schoepen op nummer 1 met ”Ik heb Eerbied voor jouw Grijze Haren”. Een jaar later scoorde Will Tura met ”Eenzaam Zonder Jou”. Noem het gerust de officieuze start van de commerciële Vlaamse muziek. 50 jaar later kunnen we een paar iPods vullen met Vlaamse hits. En dat willen Miguel Wiels en Peter Van de Veire deze zomer vieren. Omdat ze eerbied hebben voor die hits. En ook omdat ze eenzaam zijn zonder jou. Dus vieren ze het mét publiek. Met live-muziek.

CAFE FLAMAND! Stel u even voor: een warme binnenstad, wreed schone mensen én een prachtig podium. Daarop: (Hey) Lekker Beest Miguel Wiels met zijn live-band én (Dag) Vreemde Man Peter Van de Veire met zijn microfoon. Met uitsluitend Vlaamse Klassiekers die het publiek kunnen meebrullen.

Ze nemen elke keer 2 straffe Vlaamse artiesten mee. Paul Michiels, Walter Grootaers, Kris Wauters, Belle Perez, Udo, Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Free Souffriau, Johan Verminnen, Axl Peleman … maar je weet nooit van tevoren wie het zal zijn. CAFE FLAMAND zorgt voor het grootste karaoke-feest van Vlaanderen. Iedereen kan en zal meezingen!

BOEKING AANVRAGEN

DATUM & GEWENSTE UUR

DATUM*
UUR*
MINUTEN*

PLAATS/LOCATIE*

CONTACTGEGEVENS

VOORNAAM*
ACHTERNAAM*
BEDRIJF

TELEFOON*
E-MAILADRES*

OPMERKING

Ik ga akkoord met het verwerken van de verstrekte persoonsgegevens. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens ons privacybeleid.