Boek nu! +32(0)474-67 79 18 | info@koendesmet.be

Christoff


In de voorbije vijf jaar heeft Christoff een onnavolgbaar succesparcours afgelegd in de Vlaamse showbizz. Zijn albums werden stuk voor stuk met een platinum award bekroond en in tussentijd wist Christoff een succesvolle carrière in Duitsland uit te bouwen.

2011 werd een onvergetelijk jaar voor Christoff. De debuutsingle uit zijn album “Christoff & Vrienden” werd het duet “Niemand laat zijn eigen kind alleen” met Willeke Alberti. Het wordt de 8ste nummer 1 hit op rij. Christoff gaat niet alleen in Duitsland, maar ook in Vlaanderen live op toer met zijn eigen band en zorgt overal waar hij komt voor een geweldige ambiance en ware polonaisefeesten. Het album “Christoff & Vrienden” komt meteen binnen op nr.1 in de Ultratop albumcharts…een unieke prestatie! Met de single “Mijn nr 1” stond hij ook voor de 9de keer op rij op nr. 1 in de Vlaamse Ultratop Top 10! Opvolger “Sweet Caroline” wordt de grootste Vlaamse hit van 2011 en staat wekenlang op nr.1, de 10de op rij voor Christoff! Op 19 november 2011 sloot Christoff officieel dit jubileumjaar af met een groots opgezet “Christoff & Vrienden” concert in de Ethias Arena in Hasselt. Van het album “Christoff & Vrienden” gingen er tot op heden al meer dan 40.000 ex. over de toonbank, dubbel platina dus!

En Christoff heeft daarna niet op zijn lauweren gerust. Integendeel, de zanger ging meteen aan het werk om nieuwe nummer 1 hits te maken. En dat is hem gelukt. “1000 Sterren Hotel” steeg vlak na release in 2012 meteen naar de top van de Vlaamse top 10. Christoff kreeg dat jaar dan ook terecht de award voor “Beste Zanger Ambiance” tijdens de Anne Awards, die hij overigens voor het tweede jaar op rij samen met Belle Perez presenteerde.

2013 gaat goed van start voor Christoff. De single “Zeg Maar Niets Meer” met André Hazes Jr. stond wekenlang op 1. Het was meteen het perfecte voorsmaakje van het album “Christoff en Vrienden 2”. Het album kwam uit in juli en haalde kort na release goud en daarna ook platinum! Ook de single “Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken”, in samenwerking met René Froger, werd een dikke hit. Het lied was genomineerd voor Zomerhit 2013. Christoff greep naast deze award, maar kreeg wel de Zomerhit-award voor de categorie ‘Beste Mannelijke artiest’. In oktober volgde het concert ‘Christoff en Vrienden XL’ in een uitverkochte Ethias Arena. De fans konden nadien opnieuw genieten van het concert dankzij de cd + dvd ‘Christoff en Vrienden 2 XL’, dat ook goud behaalde.

Begin 2014 kreeg Christoff opnieuw een mooie prijs voor zijn carrière, hij kaapte de MIA in de categorie ‘Vlaams Populair’ weg. Populair was ook de ‘Schlagerweek’ van het programma ‘Komen Eten’. Christoff zorgde samen met zus Lindsay, Lisa Del Bo en Yves Segers voor een zeer hoog kijkcijferaantal met hun kookkunsten. 2014 wordt ook een speciaal concertjaar. Onlangs kondigde Christoff aan dat hij samen met zijn grote voorbeeld Will Tura, de Keizer van het Vlaamse Lied, op de planken zal staan. Het concert was in no time uitverkocht. En Christoff dook opnieuw de studio in om een gloednieuw solo-album op te nemen: ‘Altijd Onderweg’, met de nummer 1-hit ‘M’n Beste Vriend’.

In de zomer 2015 kwam de Nederlandse muziekmanager Jaap Buijs met het idee om een feestgroep op te richten, bestaande uit Christoff, de Nederlandse zanger Jan Smit en de Duitse presentator en zanger Florian Silbereisen. De groep kreeg de naam Klubbb3. Het debuutalbum Vorsicht unzensiert! uit januari 2016 was een succes met top 5-noteringen in Duitsland en Oostenrijk en een zesde plaats in de Vlaamse albumlijst. Het album stond eveneens in Nederland en Zwitserland genoteerd. De debuutsingle Du schaffst das schon bereikte de hitlijsten in enkele landen.[3] De band werd op 10 januari 2016 onderscheiden met de smago! Award, een belangrijke prijs in Duitsland in de schlagermuziek.[4] Op 7 januari 2017 werden ze onderscheiden met de prijs Die Eins der Besten in de categorie Band des Jahres. De prijs werd uitgereikt tijdens de ARD-televisieshow Schlager-Champions – Das große Fest der Besten.[5]

Begin 2017 kwam Klubbb3 met hun tweede album Jetzt geht’s richtig los! op nummer 1 binnen in Duitsland. In Oostenrijk, Zwitserland en Vlaanderen bereikte het album een top 3-notering. Het nummer Das Leben tanzt Sirtaki werd in een Nederlandstalige versie (Het leven danst sirtaki) op single uitgebracht in Nederland en Vlaanderen.

BOEKING AANVRAGEN

DATUM & GEWENSTE UUR

DATUM*
UUR*
MINUTEN*

PLAATS/LOCATIE*

CONTACTGEGEVENS

VOORNAAM*
ACHTERNAAM*
BEDRIJF

TELEFOON*
E-MAILADRES*

OPMERKING

Ik ga akkoord met het verwerken van de verstrekte persoonsgegevens. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens ons privacybeleid.