Boek nu! +32(0)474-67 79 18 | info@koendesmet.be

Koen De Smet “Live”


Als volleerd entertainer kan hij mensen bekoren, amuseren, tot rust brengen.

Koen beheerst een 5-talig repertoire die hij full-live brengt, zowel live on tape als met zijn vaste pianist.

Met zijn aangenaam repertoire, voor ieder wat wils en zelfs op verzoek, zal Koen uw publiek bekoren met zijn aangename geschoolde stem en uitstraling.

Deze muzikale vezel wordt op regelmatige basis geboekt voor allerlei brunches, bedrijfsfeesten, braderijen, huwelijks- en uitvaartplechtigheden. Maar uiteraard heeft hij ook “dat” repertoire om het de senioren naar hun zin te maken en ze terug mee in de “tijd van toen” mee te nemen.

Speciaal voor restaurants werd een “Music for lovers” samengesteld waarbij tijdens het diner en/of feest de mensen dat ietsje meer geeft aan hun avond en het restaurant en/of feestzaal kan uitpakken met een performer met naam en faam.

Jaarlijks wordt hij ook geboekt in Belgie, Nederland en Duitsland als gast op de grote traditionele kerstmarkten.

Als jong muzikaal afgestudeerde leerde hij de specifieke knepen van het vak om een blijvende innige affectie met het publiek op te bouwen van zijn grote idool, vriend Benny Neyman. Neyman was iemand waar hij jarenlang mee samenwerkte als verantwoordelijke voor zijn concerten in Vlaanderen en als orkestleider zijn live-band in België.

Audi, Bertelsmann Group, Lions Club, Kiwanis International, Riu Hotels,…. zijn grote fans van zijn performances,.

Dit alles vertaalt zich waarom Koen een uitermate top-entertainer is met een gevoel dat werkelijk op alle muzikale fronten past, in 5 verschillende talen en in onnoemelijk veel genres.

BOEKING AANVRAGEN

DATUM & GEWENSTE UUR

DATUM*
UUR*
MINUTEN*

PLAATS/LOCATIE*

CONTACTGEGEVENS

VOORNAAM*
ACHTERNAAM*
BEDRIJF

TELEFOON*
E-MAILADRES*

OPMERKING