Boek nu! +32(0)474-67 79 18 | info@koendesmet.be

Catering

Foodtrucks

Een foodtruck-event is een concept waarbij er op verplaatsing streetfood wordt aan de man gebracht.
Onze chefs verbonden aan ons theaterbureau onderscheiden zich door voornamelijk gebruik te maken van kwalitatieve streekproducten. Maar op aanvraag worden ook wereldse gerechten bereid en steeds met dagverse producten.
Op foodtruck festivals, festivals en braderieën gebruiken we uitsluitend 100% streekproducten, op (privé) feesten, events enz. kan op aanvraag ander streetfood geserveerd worden.

Flexibiliteit:

  • Er wordt volledig gewerkt volgens de specifieke wensen van de klant. Alle keukens zijn mogelijk (Spaans, Italiaans, Frans, Thais, Oosters, …), maar ook culinaire hoogstaande bereidingen (vb. asperges van De Zwarte)
  • Er wordt rekening gehouden met alle wensen gerelateerd aan gezondheid (allergenen, suikervrij, …)
  • We zijn internationaal operationeel
  • Van het kleinste familiefeest tot het grootste bedrijfsfeest
  • Wij werken met op en top professionele chefs als uitermate klasse-personeel

Vakkennis:

  • Onze culinaire medewerkers zijn afgestudeerd als slager / spekslager / traiteur => zeer grote kennis van product, mengelingen, ontbenen, machines, hygiëne.
  • De hoofdkok was winnaar van het wedstrijdprogramma “culinair talent van hier” (Focus TV in 2012).

Deze kennis stellen wij volledig in dienst van de bereiding , de organisatie, de kwaliteit en de smaak van de grondstoffen om een zo tevreden mogelijke klant te hebben.

 

Alle foodtrucks zijn volledig moduleerbaar naar het thema van de klant,
Wilt U nu hamburgers, taco, fish and chips, cubano’s of ……….. Dit kunnen wij allemaal verzorgen voor de klant.
Wij werken ook in zelf opgebouwde foodstands dusdanig dat het niet allemaal foodtrucks zijn en er ook wat meer interactie kan zijn met de klant.

Wij kunnen dus iedere kant op met onze Foodtrucks.
Wenst de klant rond 1 thema te werken kunnen wij bijvoorbeeld 5 italiaanse gerechten uitwerken, maar wij kunnen ook 5 werelddelen nemen en hierrond iets uitwerken. Taco uit mexico, Pizza uit Italie, hamburgers uit USA, Belgische frietjes, Cubano van Cuba,….

Info & Reservatie